Манифестација "Да рата више не буде"

ПД Преслап
0
Plakat
Датум: субота, 26 јун 10:30 - 12:30

"Да рата више не буде" - манифестација поводом 80.годишњице антифашистичког устанка у Србији, коју организује СУБНОР Србије, под покровитељством Града Ниша. Субота, 26.јуни 2021.године, меморијални парк "Бубањ" Ниш.

                                                                   МАНИФЕСТАЦИЈА "ДА РАТА ВИШЕ НЕ БУДЕ"

Поводом 80.годишњице антивашистичког устанка у Србији

Организатор манифестације: СУБНОР Србије

Покровитељ манифестације: Град Ниш

Субота, 26.јуни 2021.године, меморијални парк "Бубањ" Ниш, од 10:30 до 12:30 сати

 

Поводом 80.годишњице антифашистичког устанка у Србији, у организацији СУБНОР Србије, а под покровитељством Града Ниша, у суботу, 26.јуна 2021.године, у времену од 10:30 до 12:30 сати, у меморијалном парку "Бубањ" Ниш - код споменика и у амфитеатру, одржаће се манифестаиција "Да рата више не буде".

На манифестацији ће учествовати представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, представници Војске Србије, представници СУБНОР-а, представници Нишавског управног округа, представници Града Ниша и представници Министарства унутрашњих послова Србије.

У културном делу програма, предвиђено је извођење драмских и поетских одломака, а извођачи су глумице и глумци Народног позоришта Ниш, и извођење музичко сценских дела, извођачи су Војни оркестар Ниш и Културно-уметничко друштво "Абрашевић" Ниш.

Позивамо планинарке и планинаре, грађанке и грађане, да присуствују овој манифестацији. 

 

Powered by iCagenda