Трибина о експедицији "Килиманџаро 2022" - Hakuna matatа

ПД Преслап
0
1
Датум: уторак, 13 јун 19:00 - 20:30

Трибина о успешној експедицији "Килиманџаро 2022", и о животу и раду у Танзанији, одржаће се у уторак, 13.јуна 2023.године, у организацији Туристичке организације општине Бабушница, у информационо-едукативном центру на Купалишном комплексу у Бабушници, са почетком у 19 часова.

  ТРИБИНА "ЕКСПЕДИЦИЈА КИЛИМАНЏАРО 2022 -  HAKUNA MATATA"

 Организатор трибине: Туристичка организација општине Бабушница

                Учесници трибине:

                 Мирослав Докман, Планинарско друштво "Преслап"

                Небојша Стојадиновић, живео и радио у Танзанији

 (Уторак, 13.јуни 2023.године - информационо-едукативни центар на Купалишном комплексу у Бабушници)

Туристичка организација општине Бабушница, у уторак, 13.јуна 2023.године, од 19 до 20:30 сати, у информационо-едукативном центру на Купалишном комплексу у Бабушници, организује трибину под називом "Експедиција Килиманџаро 2022 - Hakuna matata". 

Трибина је посвећена великом успеху који је једанаесторо планинарки и планинара из Србије и Хрватске постигло октбора месеца 2022.године, када су се попели на врх Ухуру, висок 5895 метара, највиши врх планине Килиманџаро, државе Танзаније и целе Африке.

2

На трибини ће бити приказане фотографије са самог успона на Килиманџаро, затим са сафарија из Националног парка Тарангире и Резервата Нгоронгоро, из села Масаји племена, и из града Моши, на северу Танзаније, а биће приказани и експонати из Танзаније, које је током свог боравка у Танзанији прикупио Небојша Стојадиновић.

Осим о самом току успона и силаска са планине Килиманџаро, на трибини ће бити речи о доживљају Танзаније, из угла Мирослава Докмана, који је први пут боравио у Танзанији, и из угла Небојше Стојадиновића, који је дуже времена живео и радио у овој чудесној земљи.

Улаз на трибину је слободан.

 

Powered by iCagenda