Позив ауторима за доставу фотографија за изложбу Планинарског друштва "Преслап"

ПД Преслап
6_fotoaparat
Датум: субота, 22 јун 08:00 - субота, 31 август 20:00

Позив ауторима, да доставе фотографије до 31.августа 2024.године, за изложбу аматерских фотографија Планинарског друштва "Преслап", која ће се у галерији Друштва архитеката Ниша одржати од 26.новембра до 3.децембра 2024.године.

                        

                      ПОЗИВ АУТОРИМА ЗА ДОСТАВУ ФОТОГРАФИЈА ЗА ИЗЛОЖБУ 

                                            ПЛАНИНАРСКОГ ДРУШТВА „ПРЕСЛАП“

 

Рок за доставу фотографија: 31.08.2024.године до 20 сати

Адреса електронске поште за доставу фотографија: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Планинарско друштво „Преслап”, у сарадњи са Друштвом архитеката Ниша, приредиће изложбу аматерских фотографија својих чланова и пријатеља, која ће се одржати од 26.новембра до 3.децембра 2024.године, у галерији Друштва архитеката Ниша, у Улици генерала Милојка Лешјанина бр.52.

Стога је потребно да сви заинтересовани аутори фотографија – чланови и пријатељи Планинарског друштва "Преслап“, најкасније до 31.августа 2024.године до 20 сати, доставе своје фотографије, а највише 10 фотографија, у JPG формату, које ће потом професионални фотографи оцењивати, и направити коначан избор фотографија које ће бити изложене.

Теме изложбе аматерских фотографија Планинарског друштва „Преслап“ јесу:

  • људи у природи,
  • пејзажи, и
  • тренуци на планини (за незаборав).

Аутори достављају своје фотографије у оригиналној величини и високој резолуцији, а резолуција фотографија мора бити најмање 3000 х 2000 пиксела.

Фотографије „скинуте“ са властитих профила на друштвеним мрежама није могуће израдити у квалитету да буду изложене на паноима, зато је и потребно доставити оригиналне фотографије што је могуће веће резолуције.

Фотографије се достављају на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 5 fotoaparat

За све додатне информације, или уколико аутори имају техничке потешкоће око доставе фотографија, аутори се такође могу обратити на наведену адресу електронске поште.

Аутори изабраних фотографија биће обавештени о томе, а све трошкове израде изабраних фотографија, и приређивања изложбе, покрива Планинарско друштво „Преслап“.

Број фотографија које ће бити израђене и изложене ограничен је капацитетом и амбијенталношћу галерије Друштва архитеката Ниша.

 

Powered by iCagenda