ТВ Belle Amie, 22.01.2019.

Снимак гостовања Мирослава Докмана, председника Планинарског друштва "Преслап", у емисији "Belle Amie поподне", на ТВ "Belle Amie" Ниш, 22.јануара 2019.године. Уредница и водитељка Марија Милијић.
О планинарењу зими, о одредиштима у околини Ниша, активностима Планинарског друштва "Преслап", сарадњи са локалним самоуправама која доводи до успеха - град Ниш, општина Сврљиг, туристичка организација општине Бабушница, на челу са директором мр Миланом Стаменковићем...о акцијама уређења планинарских стаза... најава акције на Големом Столу, пар речи и о шестој акцији у селу Врмџа и десетом међународном успону на Руј - "деценија дружења":

 

ТВ Зона плус, 10.01.2019.

Представљање академског часописа "Пресинг" у емисији "Кафе Промаја", четвртак, 10.јануар 2019.године, гостовали су Дејан Костић, главни и одговорни уредник "Пресинга", и Владан Стојиљковић, историчар, истраживач и почасни члан Планинарског друштва "Преслап".
Уредник и водитељ Драган Жика Стојановић.
Увертира у планинарско-едукативне акције које ће Планинарско друштво "Преслап" организовати и током 2019.године, захваљујући маестралном и надахнутом Владану Стојиљковићу:

"Дојкинци 2018 - новогодишња акција ПД "Преслап" Ниш", ЗоранЂорђевић

"Дојкинци 2018 - новогодишња акција ПД "Преслап" Ниш", запис Зорана Ђорђевића, са монтажом Милана Петровића, чланова нашег Друштва, о акцији на Старој планини, у селу Дојкинци и околини, одржаној 22 и 23.децембра 2018.године: